Lege gids- en score-briefjes

Wat mij opvalt is, dat er de laatste tijd veel vriendenclubs ontstaan, die op een middag met zo'n 8 tot 16 paren, gewoon onder elkaar een gezellige middag willen bridgen. Ik vind dit een goede ontwikkeling, want bridge spelen op een tijdstip wanneer ik dat wil, kan alleen maar goed zijn. Ik ben ook bijna 40 jaar lid geweest van een bridge vereniging, maar het was dan altijd op een bepaalde avond in de week spelen. Toen ik jonger was, geen probleem. Maar met het ouder worden en een pensioen, wil ik graag de dingen die ik graag doe, doen op het tijdstip dat mij uitkomt. De vriendenclubs die ontstaan, voldoen aan die vraag. Want ik moet niet bridge spelen, ik mag bridge spelen. Wanneer ik een dag niet kan, dan verstoor ik geen competitie gebeuren of welke vorm van wedstrijd dan ook.

Nu is het wel, zo'n vriendenclub starten is niet zo'n probleem. Maar je moet er natuurlijk wel het materiaal voor hebben.
De biedboxen, de boards, de spellen kaarten, de scorebriefjes en uiteraard de loop/gids briefjes.

Eind april 2022 heb ik het programma Bridge Office Resultaten Ultra Light uitgebracht. Dit ook naar aanleiding van aantal vriendenclubs die ontstaan. Het programma Bridge Office Resultaten of in de bridgewereld ook BOR genoemd, is te zwaar voor die vriendenclubs.
Daarom helemaal gestripte versie van BOR, die Bridge Office Resultaten Ultra Light, heb genoemd.

Daarmee nog niet genoeg. Heel vaak kreeg ik de vraag om loop/gids briefjes voor de speelschema's die ze binnen hun vriendenclub gebruiken. De standaard loop/gids briefjes, Multiplex, die kunt u bij de Bridge en Boekenshop in Utrecht kopen.
Maar vaak spelen de vriendenclubs maar 3 of 4 ronden. Alles gaat wat rustiger en in een lager tempo.

Ik vind het leuk, om mijn kennis om loop/gids briefjes te maken, te delen met mensen die een vriendenclub aan het draaien houden. Daarom staan hier lege gids/loopbriefjes en scorebriefjes, wanneer u die gebruikt, om deze gratis te downloaden.
Ik zou het kunnen waarderen, wanneer u mijn logo in de briefjes zou laten staan.
Vinden uw bridgevrienden misschien ook de weg naar mijn website. Rest mij niets anders, dan u veel bridge plezier te wensen.


Lege loop/gidsbriefjes 24 paren 4 ronden 1 kolom

Lege Loop Gidsbriefjes 24 Paren 4 Ronden 1 Kolom
Word – 123,8 KB 294 downloads

Lege loop/gidsbriefjes 24 paren 5 ronden 1 kolom

Lege Loop Gidsbriefjes 24 Paren 5 Ronden 1 Kolom
Word – 125,5 KB 262 downloads

Lege loop/gidsbriefjes 24 paren 6 ronden 1 kolom

Lege Loop Gidsbriefjes 24 Paren 6 Ronden 1 Kolom
Word – 127,6 KB 252 downloads

Lege loop/gidsbriefjes 24 paren 7 ronden 1 kolom

Lege Loop Gidsbriefjes 24 Paren 7 Ronden 1 Kolom
Word – 129,4 KB 266 downloads

Lege scorebriefjes achter de Boards 20 paren

Lege Scorebriefjes Voor Achter In Boards 20 Paren
Word – 544,0 KB 300 downloads