• 100.000+ boekjes gedownload
  • 9.100+ PP lessen gedownload
  • 10.000+ Stappenplannen

Arthur en Lyn uit Roggel


Beste reisvrienden,

Allereerst een goede gezondheid en daarbij het vertrouwen in de toekomst om opnieuw die dingen te kunnen beleven die we gewend zijn om samen te doen.

Maar dan wel zonder speciale voorzieningen en/of te nemen maatregelen, dus echt als vanouds. Lyn en Arthur denken hierbij aan de mooie bridgedrives in de tuin, de wekelijkse clubdrives en de mooie reizen die we samen gemaakt hebben.

Nu het pandemienieuws de goede kant opgaat en zelfs een “ongedwongen gedrag” op straat mogelijk zou zijn na juli 2021, denken we voorzichtig aan het organiseren van een najaar reis.

Uiteraard, alleen maar als we de ingeslagen weg kunnen vasthouden en waarmaken, de vertrekdatum niet voor half september 2021 ligt en het land van bestemming op zijn minst dezelfde “zekerheidsstatus” bereikt heeft.

Zo zien jullie maar, er begint weer iets te leven.

Voor het geval dat er een najaar reis zou kunnen plaatsvinden, onder de zekerstelling zoals hierboven beschreven, zullen we nu een begin moeten maken met een mogelijke selectie van land en hotel dat bij ons gezelschap past.

Vandaar deze mededeling.

Mogen we jullie dan ook verzoeken om allereerst de eventuele interesse in een najaar reis aan ons kenbaar te maken.

Het gaat nu niet om een toezegging of inschrijving maar puur alleen om te kijken hoe jullie hierover denken in het geval dat zich de mogelijkheid aandient.
Stuur een mail naar: arthur@benbdekleinewijngaard.nl 

Daarvoor onze dank,

Met zowel bridge als reisgroeten,

Lyn & Arthur