Laatste versie van Bridge Office Resultaten is: 6.0.27


Uitgekomen op maandag 18 november 2019 18:00 uur


Aangepast in de 6.0.27

  • De score 50, 70, 80 en 90 werd door Bridge Office Resultaten als een niet toegestane score gezien. Dat probleem is nu verholpen. 

Aangepast in de 6.0.26

  • Bij het invoeren van biedingen (Parenwedstrijd, Persoonlijke wedstrijd en Koffer bridge), wordt de betreffende bieding, waarop men klikt, meteen gewist en moet u de bieding helemaal opnieuw ingeven. Het voordeel hiervan is, wanneer u ontdekt dat u een biedingen vergeten bent, u tot waar de bieding fout is, de biedingen kunt wissen. De biedingen die u goed heeft ingevoerd, kunt u laten staan. Voorheen moest u het spel eerst helemaal invoeren om het dan in zijn geheel te wissen. Dat is nu niet meer nodig.
  • Bij het invoeren van scores bij een parenwedstrijd, persoonlijke wedstrijd en kofferbridge, kon men de een score die niet klopte met de kwetsbaarheid niet meer aanpassen. Bridge Office Resultaten bleef  dan melden dat de score niet klopt met de kwetsbaarheid. Dat is nu verholpen.

Nieuw in de 6.0.26

  • Nu ook bij Kofferbridge. Wanneer u een controle uitvoert van de invoer dan krijgt u, door op een score of biedingen te klikken in de sheet die voor staat, informatie over de paren, over het contract, de bieding (indien ingevoerd door u) en het aantal MP dat het oplevert voor elk paar.
    Indien men alle scores of biedingen heeft ingegeven en de uitslag staat voor, dan kunt u nu in het sheet klikken en de uitslag wordt dan uitvergroot weergegeven.
  • Bij Overzichten van een Parenwedstrijd is de optie Uitslag toegevoegd. Daar kan men dan de uitslag van de betreffende groep tonen. Klikt men dan in de sheet, wordt de uitslag vergroot.
  • Bij Overzichten van een Persoonlijke wedstrijd is de optie Uitslag toegevoegd. Daar kan men dan de uitslag van de betreffende groep tonen. Klikt men dan in de sheet, wordt de uitslag vergroot.
  • Bij Overzichten van een Kofferbridge is de optie Uitslag toegevoegd. Daar kan men dan de uitslag van de betreffende groep tonen. Klikt men dan in de sheet, wordt de uitslag vergroot.
  • Bij het samenstellen van de groepen met namen, de sortering van de namen gekozen, dan zal Bridge Office Resultaten de sortering onthouden. Bij het samenstellen van groepen, zal Bridge Office Resultaten de gekozen sortering toepassen. U kunt dit altijd aanpassen.

Nieuw in de volgende versie

Persoonlijke statistieken.

U kunt deze functie gebruiken wanneer u biedingen invoert.
Op het moment kan dit alleen met uitslagen van een paren wedstrijd.